donderdag 14 maart 2013

Het is gezien. Het is niet onopgemerkt gebleven.

Vorige week gaf ik een zeer beroerd optreden in het Mezz-café te Breda. Via deze weg wil ik nog mijn excuses aanbieden aan Mart, die ik Harm noemde en Emmy Eve voor het gerommel tijdens haar optreden. Gelukkig was het niet al te druk. Toch wist 3voor12/Breda er een misdadig lovend stuk over te schrijven en dat kun je hier lezen:

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/breda/nieuws/2013/maart/130305_UJH.html#gallery-close

Overigens was deze 3voor12-recensent niet de enige met stront in de ogen. 3voor12/Zeelandrecensent Wiebe Radstake ging naar Gebouw-T en zag daar niet meer dan wat hij eigenlijk al dacht te gaan zien. Dat je op de kunstschool zit, betekent niet meteen dat je lekker kan schrijven en blijkbaar al helemaal niet dat je kunt kijken. Observeren, jongen. Een koning noem je geen figuur, een fanfare speelt niet met kapiteinspetten, een meisje met een weggesneden vulva onder een moerbeiboom is niet zomaar gewond en het gaat niet over jou, maar over ongemak met schaamhaar.

Gepikeerd? Welnee. 'Je bevindt je' schrijf je met "dt". Nouja, dus eigenlijk gewoon met een t, maar mensen houden van dt zeggen. Dat klinkt zo lekker slim.

Goed, in Gebouw-T zag het er zo uit:
Toch nieuwsgierig naar de tekst? Lees Wiebe's ene zin over je favoriete koning op http://3voor12.vpro.nl/lokaal/zeeland/nieuws/2013/maart/De-Kift-in-Gebouw-T.html

Als laatste nog een dankjewel voor de zondagsdrinkers van Zevenbergen, Ruut en Gijs en Envy the West. Dankjewel.

Ziezoo,

De koning der dieren